Účesy do školy – všetko, čo sa nosí!

20.12.2015 18:43

1. Copy – kto má dlhé vlasy, ten nech nevynechá copy!

Copy, copy a samé copy – kto má dlhé vlasy, nosí tento rok copy!
Ak ste nepodľahli kúzlu cvakajúcich nožníc a namiesto „posmrtného“ vlasového strniska v podobe ježka máte na hlave stále honosné kadere, rozhodne medzi svoje účesy do školy zaraďte cop – alebo copy. Najviac trendy je obyčajný jednoduchý konský chvost posadený nízko na temene hlavy. Čo by ale bolo dosť nudné, keby ste nepridali nejakú tú fičuru: miesto gumičky cop stiahnuť vlastnými vlasmi, predok zostrihať pekne ako eskalátor, vlasy zopnúť masívnym zlatým náramkom alebo zabudnúť na koniarov a vrkoč parádne zapliesť. A kto má rád pyšnějšie copy, tak trendy-netrendy, pokojne si zopnite vysokoposazený pyšný cop. Odkaz pre ježatky milujúce nožnice: skúste si nejaký vrkoč kúpiť. Pre prípady, ako je ten váš, je držia už aj v bižutérii.

2. Drdoly – hravé brmbolce z vlasov vyzerajú šarmantne!

Keď už prepadnete všetkým tým gumičkám, sponkám a ďalším serepetičkám, skúste trendy drdol. Môžete si vyčesať pyšný uzol hore na hlave, zvodný asymetricky umiestnený pri krku alebo skúsiť napríklad bohato rozstrapatené up-do. Ak chcete trochu bohatší drdol, kúpte si vypchávku do drdolu. Prečo milujem drdoly ja? Správny drdol prečká aj rušnú noc či party a ráno vyzerá vždy rovnako dobre ako večer. Pokojne si s ním ľahnete, ráno bude mať svojim roztrapatením ešte väčšiu dávku šarmu. Drdoly sú ako účesy do školy úplne ideálne – vyzeráte v nich múdrejšie, než možno naozaj ste. A to sa predsa niekedy hodí!

3. Pletené vrkôčiky – zapletú vám tiež hlavu?

Svet sa zbláznil a prepadol pleteniu a zapletaniu. Nosia sa dva copy aj jeden, motajú sa okolo hlavy alebo sa zapletajú celé účesy. Ak máte dlhé vlasy, môžete všetkým okolo zapletať hlavu iným pleteným vrkočom. Nápadov je nespočet a keď vám dôjde inšpirácia, tak sa pozrite do galérie Pletených vrkočov . A čo keď na pletené copy nemáte správnu dĺžku vlasov? Tak rozbite prasiatko alebo siahnite na vreckové a pletené copy si kúpte. V bižutérii visí zvyčajne hneď vedľa náhrdelníkov a už druhý deň môžete mať nový účes do školy.

Viac na: https://www.moda.sk/magazin/ucesy-do-skoly-trendy-ucesy-2014-2015-ktore-by-vam-nemali-ujst